26 noiembrie 2009

News!

O nua melodie Hannah Montana:

Hannah Montana- He Could Be The One

Nr 3 So Hannah Montana


A aparut numarul 3 din So Hannah Montana.Costa 12 lei si are cadou un barometru al bunei dispozitii,un imprimeu pentru tricou termosesibil cu scris HANNAH MONTANA,un pix mov cu hannah super dragut,multe pagini goale pentru jurnal(din nr 1)+Artcolul Danseaza precum(la fel ca) Hannah Montana.Poza luata de aici




O nua melodie-ICE CREAM FREZEE

Mai multe detalii despre Hannah Montana

Miley Cyrus (Destiny Hope Cyrus) s-a nascut in data de 23 noiembrie 1992 in Nashville, Tennessee. Tatal sau - Billy Ray Cyrus (actor/cantaret de muzica country) i-a gasit supranumele `Miley` de la faptul ca zambeste tot timpul.


Primul rol il primeste in 2003, aparand in seria TV `Doc`, pentru ca in 2005 sa debuteze pe marile ecrane cu un rol in filmul `Big Fish`.

In 2006 familia sa se muta in Los Angeles si in urma unor interviuri primeste rolul Hannah Montana/Miley Stewart in serialul Hannah Montana a canalului Disney .

In urma succesului de care serialul se bucura in Statele Unite, Miley semneaza un contract pe 4 ani cu Hollywood Records. Soundtrack-ul filmului a fost lansat la sfarsitul lunii octombrie 2006.

Piesa `If We Were a Movie` atinge inca de la intrarea sa in Billboard Hot 100 locul 47.Sursa:bestmusic.ro
Read more!


Free Blogspot Templates by Isnaini Dot Com and Bridal Dresses 2009.